آرامش خیال ، امنیت و سرعت در اخذ ویزای بلند مدت شینگن ،دریافت اقامت دائم و ثبت شرکت درکشور های اروپایی

با ما در کمتر از سه هفته ویزای شنگن بلندمدت مالتی خود را دریافت کنید. اخذ ویزاهای یک ، دو ، سه و چهار ساله شنگن تخصص ماست

 
مدارک مورد نیاز جهت درخواست اقامت تمکن مالی یونان، اسپانیا
نویسنده : پساوند - ساعت ۱٢:۱٤ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ۱۸ آبان ۱۳٩٦
 
تعداد ترجمه دو سری

مدارک مورد نیاز جهت درخواست اقامت تمکن مالی یونان، اسپانیا

 

  1.   اصل پاسپورت جدید و قدیم. ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 2 سال باشد ، 
         در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
  2.  کپی از تمام صفحات 40صفحه پاسپورت های قدیم و جدید بر روی کاغذ A4 بدون منگنه .
  3.    6قطعه عکس پاسپورتی. ( 3*4 زمینه روشن (
  4.   کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  5.  کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  6.   سند ازدواج.
  7.  پرینت گردش 3 الی 6 ماه حساب بانکی  و تمکن مالی حساب بانکی قوی
        به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.
  8.  کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  9.  قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ...
  10. گواهی تحصیلی فرزندان
  11. گواهی عدم سوء پیشینه به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه .
  12.  گواهی پزشکی سلامت جسمانی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
 13.  فرم درخواست ویزای امضاء شده تایپ D .

 

تذکر: مدارک مربوط به اقامت اسپانیا باید به زبان اسپانیایی ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه ترجمه شود.

 

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

آدرس : تجریش  میدان قدس- جنب شهرداری منطقه 1 بن بست مهنا 1 پلاک 3 طبقه د.وم واحد6

تلفن 26850553-26850546   www.nasrjavid.ir  www.nasrjavid.com


 
 
مدارک مورد نیاز ویزای شنگن اسپانیا
نویسنده : پساوند - ساعت ٢:٤٧ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٧ آبان ۱۳٩٦
 

مدارک مورد نیاز ویزای شنگن اسپانیا


 

  1. اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل7 ماه از طول مدت در خواستی ، پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد.)
  2. کپی از صفحه اول  وصفحات ویزادار و مهردار پاسپورت های جدید و قدیم بر روی کاغذ A4 بدون منگنه.
  3. 4 قطعه عکس پاسپورتی (4*3 زمینه روشن).
  4. کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شینگن.
  5. کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه مهر قوه قضاییه.
  6. شرح مختصری از زمینه ، شغل وسوابق فعالیت فرد به زبان انگلیسی (رزومه).
  7. روزنامه رسمی، یا جواز کسب ، یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  8. سابقه بیمه و یا قرارداد شرکتی به همراه ترجمه رسمی.
  9. گواهی تحصیلی برای شخص متقاضی و یا فرزندان.
  10. پرینت ریز گردش سه الی شش ماه حساب بانکی با مانده­ی قوی(مثال: 100 میلیون) ونامه تمکن مالی (هر دو آنها الزامیست) به زبان انگلیسی و با درج تاریخ افتتاح حساب و مانده حساب.
  11. کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  12. گواهی عدم سوءپیشینه.
  13. گواهی پزشکی تمام اعضا خانواده.
  14. فرم در خواست ویزای امضاء شده.
  15. رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید 
یا روی عکس کلیک فرمایید
پ

 
 
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن
نویسنده : پساوند - ساعت ۸:۱۱ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۳٠ اردیبهشت ۱۳٩٤
 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن


  •   اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
  • کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید
  •  2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن (
  •  کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  •  کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • گردش 3 ماه حساب بانکی  و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی
  •   کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • فرم در خواست ویزای امضاء شده .
  •  رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

 
 
خدمات مهاجرتی و ویزا
نویسنده : پساوند - ساعت ٩:۳٩ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢۳ اردیبهشت ۱۳٩٤
 

ارائه خدمات موسسه نصر جاوید به صورت تخصصی و تضمینی

  •    اخذ ویزای کوتاه مدت شنگن
  •    اخذ ویزای بلند مدت 1 تا 4 ساله مالتی شنگن
  •    اخذ اقامت دایم اروپا
  •    اخذ ویزای آمریکا

 

عمده خدمات موسسه حقوقی نصر جاوید بدون ثبت شرکت، بدون خرید ملک، بدون سرمایه گذاری تنها با اثبات تمکن مالی به صورت تضمینی و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام میپزیرد.

 

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com


www.nasrjavid.ir



 
 
اخذ اقامت اروپا فوری
نویسنده : پساوند - ساعت ۱۱:۳۸ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱٦ اردیبهشت ۱۳٩٤
 


اخذ اقامت اروپا فوری کاملا قانونی تضمینی با خدمات مهاجرتی موسسه حقوقی نصر جاوید

  • بدون ثبت شرکت
  • بدون خرید ملک
  • بدون سرمایه گذاری

تنها با اثبات تمکن مالی

با خدمات مهاجرتی موسسه حقوقی نصر جاوید آینده ای روشن داشته باشید

 کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com



www.nasrjavid.ir


 
 
اخذ اقامت تضمینی اروپا
نویسنده : پساوند - ساعت ۱۱:۳۸ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱٦ اردیبهشت ۱۳٩٤
 


اخذ اقامت اروپا فوری کاملا قانونی تضمینی با خدمات مهاجرتی موسسه حقوقی نصر جاوید

  • بدون ثبت شرکت
  • بدون خرید ملک
  • بدون سرمایه گذاری

تنها با اثبات تمکن مالی

با خدمات مهاجرتی موسسه حقوقی نصر جاوید آینده ای روشن داشته باشید
 

 کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com



www.nasrjavid.ir


 
 
اقامت فوری تضمینی دایم اروپا
نویسنده : پساوند - ساعت ۱۱:٢٥ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٩ اردیبهشت ۱۳٩٤
 

مدارک جهت اخذ اقامت دایم اروپا


·         کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید.

·          2 قطعه عکس پاسپورتی. 6×4زمینه روشن

·         کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

·         روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

·         گردش 6 ماه حساب بانکی  و مانده حساب بانکی قوی حداقل 80,000 .

·         کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

·         قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام، حقوق و ...

·         گواهی عدم سوء پیشینه.


*موسسه حقوقی نصر جاوید
*

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com



www.nasrjavid.ir

 
 
ویزای آمریکا
نویسنده : پساوند - ساعت ۱۱:٠٢ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٦ فروردین ۱۳٩٤
 

خدمات جدید موسسه حقوقی نصر جاوید

اخذ ویزای سه ماهه آمریکا در کمترین زمان، تضمینی

شرایط اخذ ویزا:

  • مدارک ملکی
  • مدارک شغلی
  • مدارک بانکی
  • داشتن یک ویزای بلند مدت شنگن

برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com



www.nasrjavid.ir


 
 
← صفحه بعد