آرامش خیال ، امنیت و سرعت در اخذ ویزای بلند مدت شینگن ،دریافت اقامت دائم و ثبت شرکت درکشور های اروپایی

با ما در کمتر از سه هفته ویزای شنگن بلندمدت مالتی خود را دریافت کنید. اخذ ویزاهای یک ، دو ، سه و چهار ساله شنگن تخصص ماست

 
اخذ ویزای کوتاه مدت و بلند مدت شنگن
نویسنده : پساوند - ساعت ۸:٤۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٤/۱/۱٩
 

اخذ تضمینی ویزای کوتاه مدت و بلند مدت 1 تا 4 ساله مالتی شنگن

رفت و آمد آسان به تمام کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن 

 

   تمامی کارهای خود را به ما بسپارید و با آرامش خیال منتظر ویزای خود در کمترین زمان ممکن باشید

  • پر کردن فرم سفارت 
  • اخذ وقت سفارت
  • اخذ ویزای شنگن به صورت تضمینی

 

موسسه مشاور حقوقی نصر جاوید ویرا مشاور شما در زمینه  اقامت، اخذ ویزای کوتاه مدت شنگن، اخذ ویزای بلند مدت 1 تا 4 ساله مالتی شنگن به صورت صد در صد تضمینی

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه دوم ، واحد 6

 

021-26850553      021-26850546  

 



www.nasrjavid.ir


 
 
پیمان شنگن
نویسنده : پساوند - ساعت ۱:٤٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/۱٢/٢٠
 

پیمان شنگن برای اولین بار بین 5 کشور به تصویب رسید و سپس سایر کشورها به عضویت این پیمان درامدند. طی این قرارداد مرز بین کشورهای فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، نروژ، اسلوونی، ایسلند، لیتوانی، لوکزامبورگ، بلژیک، اتریش، جمهوری چک، فنلاند، پرتغال، اسلواکی، سوئد، دانمارک، لتونی، استونی، آلمان، یونان، مالت،هلند، لهستان، سوئد، مجارستان از میان برداشته شد و امکان مسافرت و تردد بدون ویزا بین این کشورها فراهم گردید.

 


 
 
ویزای تحصیلی آلمان و انگلیس
نویسنده : پساوند - ساعت ۱٠:٠٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/۱٢/۱۳
 

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی انگلیس

خدمتی دیگر از موسسه حقوقی بین المللی نصر جاوید

ویزای تحصیلی به نوعی از ویزا گفته می شود که فرد فقط اجازه تحصیل در دانشگاه مورد نظر را دارد. در این نوع ویزا فرد متقاضی متناسب با آخرین مقطع تحصیلی خود امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را خواهد داشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذویزای تحصیلی آلمان و انگلیس:

الف) آخرین مدرک تحصیلی 

ب) ریزنمرات

ج) مدرک آیلتس حداقل 4.5

د) مانده حساب بانکی به صورت انگلیسی

و) ترجمه سند ملکی(در صورت موجود بودن)


جهت دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید

موسسه حقوقی نصر جاوید

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com



.visa777.blog.com www.nasrjavid.ir


 
 
چه مدارکی برای ویزای شینگن میخواهیم
نویسنده : پساوند - ساعت ۱۱:٢٢ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/۱۱/۱۳
 

با توجه به اینکه موسسه نصر جاوید اخذ ویزای بلند مدت را به صورت تخصصی اخذ میکند، و با توجه به اینکه امکان دارد هر از چند گاهی نوع مدارک از طرف سفارت ها تغییر کند در زیر آخرین تغییرات مدارک لازم برای ویزای بلند مدت شینگن را میتوانید مشاهده کنید..

یک: ترجمه رسمی اسناد ملکی (مهر دادگستری + وزارت خارجه)

دو: مانده حساب بانکی انگلیسی (حداقل صد میلیون) + ترجمه گردش حساب سه ماهه (مهر دادگستری + وزارت خارجه)

سه: ترجمه مدارک شغلی (بستگی به نوع شغل شما: جواز،پروانه،روزنامه رسمی،حکم کارگزینی،و ...) (مهر دادگستری + وزارت خارجه)

چهار: پاسپورت های جدید و قدیم

پنج: عکس 2 عدد

شش: بیمه نامه مسافرتی 30000 هزار یورو سه ماهه

موسسه حقوقی نصر جاوید

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com


www.nasrjavid.ir 


 
 
ویزای انگلیس ,USA
نویسنده : پساوند - ساعت ۱۱:٥۱ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/۱٠/٧
 

خدمتی جدید از موسسه 

اخذ ویزای بلند مدت اقامتی 365 روز انگلیس

 

 این ویزا که در واقع نوع خاصی از نوع اقامت میباشد به افرادی داده میشود که در ایران از تمکن مالی برخوردار باشد. در این نوع ویزا شما احتیاج به خرید مسکن یا سرمایه گذاری و یا هر نوع دیگری از خارج کردن سرمایه ندارید.

 

 



پی نوشت: اخذ ویزای بلند مدت مالتی شینگن


 
 
اخذ اقامت دائم در کشورهای اروپایی تنها با اثبات درآمد
نویسنده : پساوند - ساعت ۱٠:۱٢ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٢/۱۱/٢۱
 

خدمات منحصر به فردی را برای اتباع خارجی که مایل به زندگی ، کار و یا انجام تجارت در کشور های اروپایی هستند، ارائه مینماید. از سال 2004 میلادی، به صدها نفر از اقصی نقاط دنیا که قصد تاسیس شرکت،انجام تجارت،سرمایه گذاری و یا اخذ اقامت در اروپا را داشته اند کمک کرده ایم.

یونان
روش اثبات تمکن مالی شخص مستقل، زمان مورد نیاز جهت پروسه بین دوماه

مزایای دریافت اقامت از این روش.
• عدم نیاز به راه اندازی تجارت
• عدم نیاز به استخدام پرسنل
• عدم محدودیت سنی
• عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
• سرعت بالا در دریافت اقامت
• سهولت تمدید اقامت

حداقل شرایط احراز صلاحیت

• اثبات دارایی نقدی در حد شصت هزار یورو در وحله اول در ایران و در صورت نیاز حواله این مبلغ به حساب شخصی در یونان
نکته: مبلغ فوق قابل برداشت از حساب و هزینه کردن می باشد. مثلا می توان با مبلغ فوق خانه خریداری نمود.
• اثبات درآمد ماهیانه
o سرپرست خانواده حدود 2000 یورو در ماه
o اعضای خانواده حدود پانصد یورو در ماه
مدارک مورد نیاز
• گواهی بانک مبنی بر موجودی ذکر شده
• گردش مالی سه ماهه آخر
• قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و …
• گواهی عدم سوء پیشینه
• اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
• بیمه پزشکی
تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت یک ساله به صورت یک ساله
• خرید یا اجاره ملک محل سکونت
• انجام بیمه پزشکی
• عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی
• تمکن مالی

دریافت اقامت از طریق فعالیت اقتصادی در یونان، زمان مورد نیاز جهت پروسه بین دو تا شش ماه

مزایای دریافت اقامت از این روش
• امکان خرید ارزانتر از اروپا و جهان بدون نیاز به واسطه
• دست یافتن به بازارهای جدید و افزایش صادرات
• گشایش حساب بانکی شخصی و شرکتی
• بدست آوردن اعتبار بین المللی اخذ برند یا دریافت لیسانس
• استفاده از خدمات بانکی نظیر اعتبارات اسنادی، ضمانت نامه ها، کارت اعتباری و …
• عدم ضرورت استخدام پرسنل
• عدم محدودیت سنی
• عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
• سرعت بالا در دریافت اقامت
• سهولت تمدید اقامت

تماس از طریق ثبت در خواست در سایت ویزا یا مویابل یا وایبر

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com


www.nasrjavid.irمدارک مورد نیاز

• گواهی بانک مبنی بر موجودی شصت هزار یورویی
• گردش مالی سه ماهه آخر
• اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
• بیمه پزشکی

تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت 2 ساله به صورت 2 ساله
• یک نفر سهامدار به همراه خانواده (تحت شرایط خاص دو سهامدار نیز امکان پذیر است)
• نیاز به استخدام پرسنل ندارد
• حداقل حقوق مدیر عامل هفتصد و پنجاه یورو و پرداخت بیمه و مالیات مربوطه (حدود 200 یورو)
• مدارک مرتبط با اجاره یا خرید دفتر کار
• گردش مالی مناسب شرکت (به سود شرکت زیاد توجه نمی شود.)
• انجام بیمه پزشکی
• عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی

شرکتهای ثبت شده تحت قانون 89 ، زمان مورد نیاز پروسه سه تا شش ماه
مزایای دریافت اقامت از این روش
• امکان پرداخت مالیات بسیار پایین (کمتر از 3%) برای مجموعه
• گشایش حساب بانکی شخصی و شرکتی
• بدست آوردن اعتبار بین المللی اخذ برند یا دریافت لیسانس
• استفاده از خدمات بانکی نظیر اعتبارات اسنادی، ضمانت نامه ها، کارت اعتباری و …
• عدم محدودیت سنی
• عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
• سرعت بالا در دریافت اقامت
• سهولت تمدید اقامت
شرایط
• دفتر شرکت در یونان باشد
• تهیه طرح امکان سنجی توسط حسابرس مورد تایید انجمن حسابرسان در خصوص سود ناخالص مورد انتظار (بین پنج تا نه درصد گردش مالی) از درآمدهای خارج از یونان
• تعیین حداقل یک موضوع فعالیت برای شرکت از میان موضوعات زیر:
• Marketing and Advertisement
• Central Auditing and accounting support/consultancy
• Preparation of studies business plans and contracts
• Data and information reporting
• داشتن حداقل یکصد هزار یورو هزینه در سال
• داشتن حداقل چهار پرسنل خارجی
o به چهارپرسنل خارجی به همراه خانواده ایشان اقامت دوساله داده می شود
• مالیات تعلق گرفته به اینگونه شرکتها براساس سود مورد انتظار پیش بینی شده در طرح امکان سنجی تعیین می گردد.
نکته: تمدید پروانه فعالیت شرکت بصورت سالیانه صورت میگیرد.
تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت 2 ساله به صورت 2 ساله
• یک نفر سهامدار و پرسنل شرکت به همراه خانواده
• حداقل حقوق مدیر عامل هفتصد و پنجاه یورو و پرداخت بیمه و مالیات مربوطه (حدود 200 یورو)
• مدارک مرتبط با اجاره یا خرید دفتر کار
• تمدید پروانه شرکت
• انجام بیمه پزشکی
• عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی

 پشتیبانی،مشاوره و مدیریت پروژه را برای کمک به شما در طول فعالیتتان در مجارستان ارائه میدهد. بعلاوه ما به صورت متناوب خدماتی در زمینه های منشی گری،اخذ مجوز،بازاریابی،جستجوی شریک تجاری،کارگزینی،شبکه ی تجاری،برنامه ریزی مالی و تسهیلات سرمایه گذاری ارائه میدهیم. ما میتوانیم به شما در فراهم سازی و راه اندازی یک دفتر کوچک و یا محیط کاری برای جلسات اداری و یا راه اندازی تسهیلات شما در صورت نیاز کمک کنیم. قبل از شروع کار یکی از مدیران فروش ما تمامی موارد مورد نیاز شما را بررسی میکند و آماده ی پاسخگویی به سوالات شماست.

 


 
 
مزایای زندگی در اسپانیا
نویسنده : پساوند - ساعت ۱٢:۱۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۸/٢٧
 

زندگی در اسپانیا به دلایل فراوان نسبت به سایر کشورها ارجحیت دارد که در زیر به 9 دلیل اصلی آن اشاره شده است:

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com


www.nasrjavid.ir


1- آب و هوا

اسپانیا دارای بهترین آب و هوای اروپا می‌باشد. شاهدی بر این موضوع وجود 320 روز آفتابی در قسمت جنوبی اسپانیا با کمترین میزان بارندگی می‌باشد. همچنین برخورداری از نقاط کوهستانی باعث تعادلی در آب و هوای این منطقه شده است.

2- مزایای سیستم درمان و بهداشتی

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، کشور اسپانیا دارای یکی از بالاترین استانداردها و سیستم‌های درمانی در دنیا به‌خصوص برای درمان بیماری‌های خاص، مراقبت‌های ویژه می‌باشد.

3- سطح بالای زندگی

کشور اسپانیا در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی پیشرفته نظیر انگلستان دارای رفاه اجتماعی بهتر، تفریح بیشتر، میزان جرم و جنایت کمتر و شب‌های زنده بیشتر می‌باشد. روحیه مردم اسپانیا به مراتب شاداب تر از سایر کشورهای اروپایی می‌باشد.

4- هزینه زندگی

هزینه زندگی در اسپانیا به مراتب و بطور متوسط بین 20-30 درصد کمتر از سایر کشورهای اروپایی می‌باشد و همین امر باعث گردیده است همواره مردم اسپانیا بخشی از زندگی خود را خارج از خانه طی می‌کنند.

5- ارزش پولی مناسب

میزان هزینه و پرداخت برای مالکیت املاک، اجناس، لوازم و سایر دارایی، نسبت به سایر کشورها دارای ارزش مقایسه‌ای بالاتری می‌باشد. بنابراین به نسبت کیفیت، قیمت ها نیز متغیر هستند و فواصل کیفی و کمی زیاد دور نیستند.


6- دسترسی آسان

سیستم حمل‌ونقل زمینی و هوایی اسپانیا بسیار منعطف، ارزان قیمت و منظم می‌باشد و برای شهروندان و ساکنان اسپانیا فرصت مناسبی را برای سفر و حمل‌ونقل ارائه می‌دهد. اسپانیا دارای فرودگاه‌های مدرن، مجهز و با وسعت بزرگ می‌باشد و حتی شهرهای کوچک در اسپانیا دارای تعداد زیادی پروازهای بین‌المللی به سایرنقاط دنیا می‌باشند.

7- مردم اسپانیا

مردم اسپانیا بسیار خون گرم، فعال و پر انرژی هستند. درکل دنیا، مردم اسپانیا به خوشگذرانی، مهمانپذیری و دوستی با سایر مردم جهان معروف هستند. نژادپرستی در کشور اسپانیا دیده نمی‌شود و برای مردم این خطه ملیت، رنگ و نژاد و دین افراد نقشی در کیفیت ارتباط با آنان را ندارد. زندگی با مردم اسپانیا تجربه‌ای کاملاً زیبا پر از خاطرات به یادماندنی خواهد بود.

8- خرید و فروش با امنیت بالا

کلیه مراودات اقتصادی نظیر خرید و فروش هرگونه کالا، ملک و ... بسیار امن بوده و معمولاً مواردی همانند کلاهبرداری بسیار کم به چشم می‌خورد. تجارت ها اکثر موفق و نقل و انتقالات مالی فی مابین شرکای تجاری، خریداران و فروشندگان با میانجیگری بانک‌ها و مؤسسات بیمه با سرویس‌های متنوع انجام می‌گردد.

9- کیفیت زندگی

کیفیت زندگی در اسپانیا به دلیل وجود سیستم شهروندی مناسب و عدم سیاست زدگی مردم اسپانیا بالا می باشد و همجواری با دریای نیلگون مدیترانه، امکان سفر با کشتی با سایر نقاط اروپا، انجام تفریحات متنوع، هوای بی‌نظیر مدیترانه‌ای و حکومت پشتیبان از جمله عواملی است که اسپانیا محیطی برای زندگی با کیفیت بالا می‌باشد.

 


 
 
lمشاوره در اخذ انواع ویزا های شنگن
نویسنده : پساوند - ساعت ۱٢:۱٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/٧/٢۱
 

ویزا شینگن - وقت سفارت - اخذ ویزا شینگن - مشاوره ویزا شینگن - ویزا شینگن تضمینی - visa schengen - 
اخذ انواع ویزای شینگن ( توریستی و تجاری ) - نمایشگاهی – تحصیلی – پزشکی .

پر کردن فرم درخواست سفارت – وقت سفارت.ویزا شینگن -ویزای شینگن-اخذ ویزا شینگن 

اخذویزای شنگن در کمترین زمان و کمترین هزینه برای مسافرت به کشورهای عضو اتحادیه اروپا .
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com


www.nasrjavid.ir


 
 
← صفحه بعد صفحه قبل →