اخذ اقامت اروپا فوری کاملا قانونی تضمینی با خدمات مهاجرتی

موسسه حقوقی نصر جاوید

  • بدون ثبت شرکت
  • بدون خرید ملک
  • بدون سرمایه گذاری

تنها با اثبات تمکن مالی

با خدمات مهاجرتی موسسه حقوقی نصر جاوید آینده ای روشن داشته باشید

 

 کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: اقامت آلمان , مشاور در اخذ ویزای شنگین ؛دو ، سه و چهار ساله , ویزای تحصیلی انگلیس , شرایط اقامت کوتاه مدت ، اخذ ویزای شینگن


تاريخ : ۱۳٩٤/٢/۱٦ | ۱۱:۳۸ ‎ق.ظ | نویسنده : نصر جاوید ویرا | نظرات ()

مدارک جهت اخذ اقامت دایم اروپا


·  کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید.

· 2 قطعه عکس پاسپورتی. 6×4زمینه روشن

·  کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

·  روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

· گردش 6 ماه حساب بانکی  و مانده حساب بانکی قوی حداقل € 80,000 .

· کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.

·قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام، حقوق و ...

· گواهی عدم سوء پیشینه.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: اقامت , اروپا , ویزا , مدارک اقامت


تاريخ : ۱۳٩٤/٢/٩ | ۱۱:٢٥ ‎ق.ظ | نویسنده : نصر جاوید ویرا | نظرات ()

خدمات جدید موسسه مشاوره نصر جاویدویرا

اخذ ویزای سه ماهه آمریکا در کمترین زمان، تضمینی

شرایط اخذ ویزا:

  • مدارک ملکی
  • مدارک شغلی
  • مدارک بانکی
  • داشتن یک ویزای بلند مدت شنگن

برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: ویزای آمریکا , ویزای تضمینی , ویزای شینگن , ویزا


تاريخ : ۱۳٩٤/۱/٢٦ | ۱۱:٠٢ ‎ق.ظ | نویسنده : نصر جاوید ویرا | نظرات ()

اخذ تضمینی ویزای کوتاه مدت و بلند مدت 1 تا 4 ساله مالتی شنگن

رفت و آمد آسان به تمام کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن 

   تمامی کارهای خود را به ما بسپارید و با آرامش خیال منتظر ویزای خود در کمترین زمان ممکن باشید

  • پر کردن فرم سفارت 
  • اخذ وقت سفارت
  • اخذ ویزای شنگن به صورت تضمینی 

موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا مشاور شما در زمینه  اقامت، اخذ ویزای کوتاه مدت شنگن، اخذ ویزای بلند مدت 1 تا 4 ساله مالتی شنگن به صورت صد در صد تضمینی

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: ویزای کوتاه مدت , ویزای بلند مدت , ویزای شنگن , اقامت اروپا


تاريخ : ۱۳٩٤/۱/۱٩ | ۸:٤۳ ‎ق.ظ | نویسنده : نصر جاوید ویرا | نظرات ()

پیمان شنگن برای اولین بار بین 5 کشور به تصویب رسید و سپس سایر کشورها به عضویت این پیمان درامدند. طی این قرارداد مرز بین کشورهای فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، نروژ، اسلوونی، ایسلند، لیتوانی، لوکزامبورگ، بلژیک، اتریش، جمهوری چک، فنلاند، پرتغال، اسلواکی، سوئد، دانمارک، لتونی، استونی، آلمان، یونان، مالت،هلند، لهستان، سوئد، مجارستان از میان برداشته شد و امکان مسافرت و تردد بدون ویزا بین این کشورها فراهم گردید.

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: شنگن , ویزای شنگن , ویزا , پیمان شنگن


تاريخ : ۱۳٩۳/۱٢/٢٠ | ۱:٤٤ ‎ب.ظ | نویسنده : نصر جاوید ویرا | نظرات ()

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی انگلیس

خدمتی دیگر از موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا

ویزای تحصیلی به نوعی از ویزا گفته می شود که فرد فقط اجازه تحصیل در دانشگاه مورد نظر را دارد. در این نوع ویزا فرد متقاضی متناسب با آخرین مقطع تحصیلی خود امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را خواهد داشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذویزای تحصیلی آلمان و انگلیس:

الف) آخرین مدرک تحصیلی 

ب) ریزنمرات

ج) مدرک آیلتس حداقل 4.5

د) مانده حساب بانکی به صورت انگلیسی

و) ترجمه سند ملکی(در صورت موجود بودن)


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: ویزای تحصیلی آلمان , ویزای تحصیلی انگلیس , ویزای تحصیلی , ویزای تحصیلی تضمینی


تاريخ : ۱۳٩۳/۱٢/۱۳ | ۱٠:٠٩ ‎ق.ظ | نویسنده : نصر جاوید ویرا | نظرات ()

با توجه به اینکه موسسه مشاوره نصر جاوید ویرا د اخذ ویزای بلند مدت را به صورت تخصصی اخذ میکند، و با توجه به اینکه امکان دارد هر از چند گاهی نوع مدارک از طرف سفارت ها تغییر کند در زیر آخرین تغییرات مدارک لازم برای ویزای بلند مدت شینگن را میتوانید مشاهده کنید..

یک: ترجمه رسمی اسناد ملکی (مهر دادگستری + وزارت خارجه)

دو: مانده حساب بانکی انگلیسی (حداقل صد میلیون) + ترجمه گردش حساب سه ماهه (مهر دادگستری + وزارت خارجه)

سه: ترجمه مدارک شغلی (بستگی به نوع شغل شما: جواز،پروانه،روزنامه رسمی،حکم کارگزینی،و ...) (مهر دادگستری + وزارت خارجه)

چهار: پاسپورت های جدید و قدیم

پنج: عکس 2 عدد

شش: بیمه نامه مسافرتی 30000 هزار یورو سه ماهه


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: مدارک ویزای شینگن , مدارک ویزای شنگن , مدارک شنگن , مدارک ویزا


تاريخ : ۱۳٩۳/۱۱/۱۳ | ۱۱:٢٢ ‎ق.ظ | نویسنده : نصر جاوید ویرا | نظرات ()

خدمتی جدید از موسسه 

اخذ ویزای بلند مدت اقامتی 365 روز انگلیس

 این ویزا که در واقع نوع خاصی از نوع اقامت میباشد به افرادی داده میشود که در ایران از تمکن مالی برخوردار باشد. در این نوع ویزا شما احتیاج به خرید مسکن یا سرمایه گذاری و یا هر نوع دیگری از خارج کردن سرمایه ندارید.




موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: اقامت دائم کشورهای اروپایی شنگن , ویزای شینگن فوری تضمینی , lاقامت بدون سرمایه گذاری , اقامت دائم بدون نیاز به خرید ملک


تاريخ : ۱۳٩۳/۱٠/٧ | ۱۱:٥۱ ‎ق.ظ | نویسنده : نصر جاوید ویرا | نظرات ()
<< مطالب جدیدتر مطالب قدیمی‌تر >>


.: Weblog Themes By SlideTheme :.