آرامش خیال ، امنیت و سرعت در اخذ ویزای بلند مدت شینگن ،دریافت اقامت دائم و ثبت شرکت درکشور های اروپایی

با ما در کمتر از سه هفته ویزای شنگن بلندمدت مالتی خود را دریافت کنید. اخذ ویزاهای یک ، دو ، سه و چهار ساله شنگن تخصص ماست

 
چه مدارکی برای ویزای شینگن میخواهیم
نویسنده : پساوند - ساعت ۱۱:٢٢ ‎ق.ظ روز دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳٩۳
 

با توجه به اینکه موسسه نصر جاوید اخذ ویزای بلند مدت را به صورت تخصصی اخذ میکند، و با توجه به اینکه امکان دارد هر از چند گاهی نوع مدارک از طرف سفارت ها تغییر کند در زیر آخرین تغییرات مدارک لازم برای ویزای بلند مدت شینگن را میتوانید مشاهده کنید..

یک: ترجمه رسمی اسناد ملکی (مهر دادگستری + وزارت خارجه)

دو: مانده حساب بانکی انگلیسی (حداقل صد میلیون) + ترجمه گردش حساب سه ماهه (مهر دادگستری + وزارت خارجه)

سه: ترجمه مدارک شغلی (بستگی به نوع شغل شما: جواز،پروانه،روزنامه رسمی،حکم کارگزینی،و ...) (مهر دادگستری + وزارت خارجه)

چهار: پاسپورت های جدید و قدیم

پنج: عکس 2 عدد

شش: بیمه نامه مسافرتی 30000 هزار یورو سه ماهه

موسسه حقوقی نصر جاوید

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com


www.nasrjavid.ir