مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن

  •  اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
  • کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید
  •  2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن (
  •  کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  •  کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • گردش 3 ماه حساب بانکی  و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی
  •   کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • فرم در خواست ویزای امضاء شده .
  •  رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: ویزای شینگن فوری تضمینی , شرایط اقامت کوتاه مدت ، اخذ ویزای شینگن , ویزا اروپا , اقامت اروپا


تاريخ : ۱۳٩٤/٢/۳٠ | ۸:۱۱ ‎ب.ظ | نویسنده : نصر جاوید ویرا | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.