آرامش خیال ، امنیت و سرعت در اخذ ویزای بلند مدت شینگن ،دریافت اقامت دائم و ثبت شرکت درکشور های اروپایی

با ما در کمتر از سه هفته ویزای شنگن بلندمدت مالتی خود را دریافت کنید. اخذ ویزاهای یک ، دو ، سه و چهار ساله شنگن تخصص ماست

 
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن
نویسنده : پساوند - ساعت ۸:۱۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٤/٢/۳٠
 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن


  •   اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
  • کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید
  •  2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن (
  •  کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  •  کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • گردش 3 ماه حساب بانکی  و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی
  •   کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • فرم در خواست ویزای امضاء شده .
  •  رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.