آرامش خیال ، امنیت و سرعت در اخذ ویزای بلند مدت شینگن ،دریافت اقامت دائم و ثبت شرکت درکشور های اروپایی

با ما در کمتر از سه هفته ویزای شنگن بلندمدت مالتی خود را دریافت کنید. اخذ ویزاهای یک ، دو ، سه و چهار ساله شنگن تخصص ماست

 
مدارک مورد نیاز ویزای شنگن اسپانیا
نویسنده : پساوند - ساعت ٢:٤٧ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٧ آبان ۱۳٩٦
 

مدارک مورد نیاز ویزای شنگن اسپانیا


 

  1. اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل7 ماه از طول مدت در خواستی ، پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد.)
  2. کپی از صفحه اول  وصفحات ویزادار و مهردار پاسپورت های جدید و قدیم بر روی کاغذ A4 بدون منگنه.
  3. 4 قطعه عکس پاسپورتی (4*3 زمینه روشن).
  4. کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شینگن.
  5. کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه مهر قوه قضاییه.
  6. شرح مختصری از زمینه ، شغل وسوابق فعالیت فرد به زبان انگلیسی (رزومه).
  7. روزنامه رسمی، یا جواز کسب ، یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  8. سابقه بیمه و یا قرارداد شرکتی به همراه ترجمه رسمی.
  9. گواهی تحصیلی برای شخص متقاضی و یا فرزندان.
  10. پرینت ریز گردش سه الی شش ماه حساب بانکی با مانده­ی قوی(مثال: 100 میلیون) ونامه تمکن مالی (هر دو آنها الزامیست) به زبان انگلیسی و با درج تاریخ افتتاح حساب و مانده حساب.
  11. کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  12. گواهی عدم سوءپیشینه.
  13. گواهی پزشکی تمام اعضا خانواده.
  14. فرم در خواست ویزای امضاء شده.
  15. رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید 
یا روی عکس کلیک فرمایید
پ