آرامش خیال ، امنیت و سرعت در اخذ ویزای بلند مدت شینگن ،دریافت اقامت دائم و ثبت شرکت درکشور های اروپایی

با ما در کمتر از سه هفته ویزای شنگن بلندمدت مالتی خود را دریافت کنید. اخذ ویزاهای یک ، دو ، سه و چهار ساله شنگن تخصص ماست

 
مشاور در اخذ ویزای شینگن ( اقامت کوتاه مدت) ؛دو ، سه و چهار ساله
نویسنده : پساوند - ساعت ۱۱:٤٤ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٧ فروردین ۱۳٩٢
 

اقامت دائم کلیه کشور های اروپایی شنگناخذ اقامت بلند مدت ( ویزای شنگن ) دو ، سه و چهار ساله در کمتر از یکماه  با همکاری 11 کشور عضـو پیـمان ویـزای شـینگن

ویزای شنگن (ویزای تجـاری): عمومأ مورد استفاده تجـار, بازرگانان, صاحبان صنایع و مدیران یا نمایندگان شرکتها میباشد که ممکن است بارها به منطقه شینگن وارد و از آن خارج شوند. 

ویـزای شینگن با کد مکرر = Multiple ( ورود مکرر ) به معنی ورود و خروج نامحدود در مدت اعتبار ویـزا است.

 

ویزای شینگن
(Multiple
)

دوساله

سه ساله

چهار ساله

 

     

شزایط دریافت هزینه

%60 به عنوان ضمانت به صورت ارزی

%50 به عنوان ضمانت به صورت ارزی

%50 به عنوان ضمانت به صورت ارزی

زمان تقریبی اخذ ویزا

کمتر از یکماه تضمینی

کمتر از یکماه تضمینی

کمتر از یکماه تضمینی

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر مطالب این صفحه را تا آخر مطالعه نماییدو در صورت نیاز با کارشناس سازمان در تهران مهندس  غفاری تماس حاصل فرمایید .

تماس از طریق ثبت در خواست در سایت ویزا یا مویابل یا وایبر

 

 

 

مدارک مورد نیاز برای اقامت کوتاه مدت ،ویزای شینگن بلند مدت

  1. اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت در خواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد.)
  2. کپی از صفحه اول وصفحات ویزادار پاسپورت های جدید و قدیم.
  3. 2 قطعه عکس پاسپورتی ( زمینه روشن )
  4. کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شینگن.
  5. کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  6. شرح مختصری از زمینه ، شکل وسوابق فعالیت فرد به زبان انگلیسی
  7. روزنامه رسمی، یا جواز کسب ، یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه
  8. گردش 3 ماه حساب بانکی با ماندة قوی به طور مثال: 100 میلیون به زبان انگلیسی.
  9. کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه
  10. فرم در خواست ویزای امضاءشده .