آرامش خیال ، امنیت و سرعت در اخذ ویزای بلند مدت شینگن ،دریافت اقامت دائم و ثبت شرکت درکشور های اروپایی

با ما در کمتر از سه هفته ویزای شنگن بلندمدت مالتی خود را دریافت کنید. اخذ ویزاهای یک ، دو ، سه و چهار ساله شنگن تخصص ماست

 
اخذ اقامت دائم در کشورهای اروپایی تنها با اثبات درآمد
نویسنده : پساوند - ساعت ۱٠:۱٢ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢۱ بهمن ۱۳٩٢
 

خدمات منحصر به فردی را برای اتباع خارجی که مایل به زندگی ، کار و یا انجام تجارت در کشور های اروپایی هستند، ارائه مینماید. از سال 2004 میلادی، به صدها نفر از اقصی نقاط دنیا که قصد تاسیس شرکت،انجام تجارت،سرمایه گذاری و یا اخذ اقامت در اروپا را داشته اند کمک کرده ایم.

یونان
روش اثبات تمکن مالی شخص مستقل، زمان مورد نیاز جهت پروسه بین دوماه

مزایای دریافت اقامت از این روش.
• عدم نیاز به راه اندازی تجارت
• عدم نیاز به استخدام پرسنل
• عدم محدودیت سنی
• عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
• سرعت بالا در دریافت اقامت
• سهولت تمدید اقامت

حداقل شرایط احراز صلاحیت

• اثبات دارایی نقدی در حد شصت هزار یورو در وحله اول در ایران و در صورت نیاز حواله این مبلغ به حساب شخصی در یونان
نکته: مبلغ فوق قابل برداشت از حساب و هزینه کردن می باشد. مثلا می توان با مبلغ فوق خانه خریداری نمود.
• اثبات درآمد ماهیانه
o سرپرست خانواده حدود 2000 یورو در ماه
o اعضای خانواده حدود پانصد یورو در ماه
مدارک مورد نیاز
• گواهی بانک مبنی بر موجودی ذکر شده
• گردش مالی سه ماهه آخر
• قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و …
• گواهی عدم سوء پیشینه
• اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
• بیمه پزشکی
تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت یک ساله به صورت یک ساله
• خرید یا اجاره ملک محل سکونت
• انجام بیمه پزشکی
• عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی
• تمکن مالی

دریافت اقامت از طریق فعالیت اقتصادی در یونان، زمان مورد نیاز جهت پروسه بین دو تا شش ماه

مزایای دریافت اقامت از این روش
• امکان خرید ارزانتر از اروپا و جهان بدون نیاز به واسطه
• دست یافتن به بازارهای جدید و افزایش صادرات
• گشایش حساب بانکی شخصی و شرکتی
• بدست آوردن اعتبار بین المللی اخذ برند یا دریافت لیسانس
• استفاده از خدمات بانکی نظیر اعتبارات اسنادی، ضمانت نامه ها، کارت اعتباری و …
• عدم ضرورت استخدام پرسنل
• عدم محدودیت سنی
• عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
• سرعت بالا در دریافت اقامت
• سهولت تمدید اقامت

تماس از طریق ثبت در خواست در سایت ویزا یا مویابل یا وایبر

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com


www.nasrjavid.irمدارک مورد نیاز

• گواهی بانک مبنی بر موجودی شصت هزار یورویی
• گردش مالی سه ماهه آخر
• اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
• بیمه پزشکی

تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت 2 ساله به صورت 2 ساله
• یک نفر سهامدار به همراه خانواده (تحت شرایط خاص دو سهامدار نیز امکان پذیر است)
• نیاز به استخدام پرسنل ندارد
• حداقل حقوق مدیر عامل هفتصد و پنجاه یورو و پرداخت بیمه و مالیات مربوطه (حدود 200 یورو)
• مدارک مرتبط با اجاره یا خرید دفتر کار
• گردش مالی مناسب شرکت (به سود شرکت زیاد توجه نمی شود.)
• انجام بیمه پزشکی
• عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی

شرکتهای ثبت شده تحت قانون 89 ، زمان مورد نیاز پروسه سه تا شش ماه
مزایای دریافت اقامت از این روش
• امکان پرداخت مالیات بسیار پایین (کمتر از 3%) برای مجموعه
• گشایش حساب بانکی شخصی و شرکتی
• بدست آوردن اعتبار بین المللی اخذ برند یا دریافت لیسانس
• استفاده از خدمات بانکی نظیر اعتبارات اسنادی، ضمانت نامه ها، کارت اعتباری و …
• عدم محدودیت سنی
• عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
• سرعت بالا در دریافت اقامت
• سهولت تمدید اقامت
شرایط
• دفتر شرکت در یونان باشد
• تهیه طرح امکان سنجی توسط حسابرس مورد تایید انجمن حسابرسان در خصوص سود ناخالص مورد انتظار (بین پنج تا نه درصد گردش مالی) از درآمدهای خارج از یونان
• تعیین حداقل یک موضوع فعالیت برای شرکت از میان موضوعات زیر:
• Marketing and Advertisement
• Central Auditing and accounting support/consultancy
• Preparation of studies business plans and contracts
• Data and information reporting
• داشتن حداقل یکصد هزار یورو هزینه در سال
• داشتن حداقل چهار پرسنل خارجی
o به چهارپرسنل خارجی به همراه خانواده ایشان اقامت دوساله داده می شود
• مالیات تعلق گرفته به اینگونه شرکتها براساس سود مورد انتظار پیش بینی شده در طرح امکان سنجی تعیین می گردد.
نکته: تمدید پروانه فعالیت شرکت بصورت سالیانه صورت میگیرد.
تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت 2 ساله به صورت 2 ساله
• یک نفر سهامدار و پرسنل شرکت به همراه خانواده
• حداقل حقوق مدیر عامل هفتصد و پنجاه یورو و پرداخت بیمه و مالیات مربوطه (حدود 200 یورو)
• مدارک مرتبط با اجاره یا خرید دفتر کار
• تمدید پروانه شرکت
• انجام بیمه پزشکی
• عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی

 پشتیبانی،مشاوره و مدیریت پروژه را برای کمک به شما در طول فعالیتتان در مجارستان ارائه میدهد. بعلاوه ما به صورت متناوب خدماتی در زمینه های منشی گری،اخذ مجوز،بازاریابی،جستجوی شریک تجاری،کارگزینی،شبکه ی تجاری،برنامه ریزی مالی و تسهیلات سرمایه گذاری ارائه میدهیم. ما میتوانیم به شما در فراهم سازی و راه اندازی یک دفتر کوچک و یا محیط کاری برای جلسات اداری و یا راه اندازی تسهیلات شما در صورت نیاز کمک کنیم. قبل از شروع کار یکی از مدیران فروش ما تمامی موارد مورد نیاز شما را بررسی میکند و آماده ی پاسخگویی به سوالات شماست.