آرامش خیال ، امنیت و سرعت در اخذ ویزای بلند مدت شینگن ،دریافت اقامت دائم و ثبت شرکت درکشور های اروپایی

با ما در کمتر از سه هفته ویزای شنگن بلندمدت مالتی خود را دریافت کنید. اخذ ویزاهای یک ، دو ، سه و چهار ساله شنگن تخصص ماست

 
مدارک مورد نیاز جهت درخواست اقامت تمکن مالی یونان، اسپانیا
نویسنده : پساوند - ساعت ۱٢:۱٤ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ۱۸ آبان ۱۳٩٦
 
تعداد ترجمه دو سری

مدارک مورد نیاز جهت درخواست اقامت تمکن مالی یونان، اسپانیا

 

  1.   اصل پاسپورت جدید و قدیم. ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 2 سال باشد ، 
         در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
  2.  کپی از تمام صفحات 40صفحه پاسپورت های قدیم و جدید بر روی کاغذ A4 بدون منگنه .
  3.    6قطعه عکس پاسپورتی. ( 3*4 زمینه روشن (
  4.   کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  5.  کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  6.   سند ازدواج.
  7.  پرینت گردش 3 الی 6 ماه حساب بانکی  و تمکن مالی حساب بانکی قوی
        به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی.
  8.  کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  9.  قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و ...
  10. گواهی تحصیلی فرزندان
  11. گواهی عدم سوء پیشینه به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه .
  12.  گواهی پزشکی سلامت جسمانی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
 13.  فرم درخواست ویزای امضاء شده تایپ D .

 

تذکر: مدارک مربوط به اقامت اسپانیا باید به زبان اسپانیایی ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه ترجمه شود.

 

موسسه مشاوره بین المللی نصر جاوید ویرا

آدرس : تجریش  میدان قدس- جنب شهرداری منطقه 1 بن بست مهنا 1 پلاک 3 طبقه د.وم واحد6

تلفن 26850553-26850546   www.nasrjavid.ir  www.nasrjavid.com


 
 
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن
نویسنده : پساوند - ساعت ۸:۱۱ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۳٠ اردیبهشت ۱۳٩٤
 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن


  •   اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
  • کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید
  •  2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن (
  •  کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  •  کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • گردش 3 ماه حساب بانکی  و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی
  •   کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • فرم در خواست ویزای امضاء شده .
  •  رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.