تاريخ : ۱۳٩٤/٢/۳٠ | ۸:۱۱ ‎ب.ظ | نویسنده : پساوند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن


  •   اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
  • کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید
  •  2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن (
  •  کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  •  کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • گردش 3 ماه حساب بانکی  و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی
  •   کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • فرم در خواست ویزای امضاء شده .
  •  رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.


تاريخ : ۱۳٩٤/٢/۱٦ | ۱۱:۳۸ ‎ق.ظ | نویسنده : پساوند


اخذ اقامت اروپا فوری کاملا قانونی تضمینی با خدمات مهاجرتی موسسه حقوقی نصر جاوید

  • بدون ثبت شرکت
  • بدون خرید ملک
  • بدون سرمایه گذاری

تنها با اثبات تمکن مالی

با خدمات مهاجرتی موسسه حقوقی نصر جاوید آینده ای روشن داشته باشید
 

 کارشناسان ما در بخش امور بین الملل آماده مشاوره رایگان به شما عزیزان هستند

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com



www.nasrjavid.ir



تاريخ : ۱۳٩٢/۱/٧ | ۱۱:۳٧ ‎ب.ظ | نویسنده : پساوند

معاهده شنگن" قراردادی است که در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، درعرشه کشتی "پرنسس ماری آسترید" روی رودخانه "ماسل" نزدیک شهری به نام "شنگن" در لوکزامبورگ - مرز بین فرانسه و آلمان - به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در ۳ اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید.

ویزاهای شینگن کوتاه و بلند مدت

 

ویزای شینگن در4 کلاس صادر می شود :

 

ویزای نوع A : ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر متقاضیان با آن وارد شینگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید، دیگر با ویزای شینگن این امکان را نخواهید داشت بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت کشور مد نظرتان پیگیر مراحل اقامتی خود باشید.
 در صورت دارا بودن ویزاهای بلند مدت، اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا به این محدوده وارد شوید.
بر اساس معاهدات مقرر برای ویزای شینگن داشتن این ویزا لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شینگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد محدوده شینگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. مسافر ورودی به کشورهای شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی مانند هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

شرایط دریافت ویزاهای کوتاه و بلند مدت شینگن:

 

- مدارک شغلی
- پرینت حساب بانکی
 - مستندات ملکی و مالی





تاريخ : ۱۳٩٢/۱/٧ | ۱۱:۳٢ ‎ب.ظ | نویسنده : پساوند



اخذ ویزای تحصیلی و تجارتی وگروهی از کشور اروپایی (شنگن)
اگر قصد خروج از کشور و زندگی در کشورهای عضو پیمان شینگن (اتحادیه اروپا) و یا انگلستان هستید با مشاوران ما تماس بگیرید تا با بهترین و ارزانترین راه،شما را راهنمایی نمایند.

شما میتوانید با اخذ ویزای شنگن اروپا (EU Schengen Visa) به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید
کشورهای عضو محدوده شنگن عبارتند از 28 کشور :
آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتقال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت و یونان.
همچنین لازم به ذکراست در سال 2009 میلادی چهار کشور قبرس ، بلغارستان ، رومانی و سوئیسبه طور کامل مفاد این پیمان را قبول کرده اند و رسماً وارد شنگن شده اند.
 پیش بینی می شود که انگلستان و ایرلند جنوبی تا سال 2011 وارد این پیمان خواهند شد.
کشورهای عضو اتحادیه اروپا ( 27 کشور ) را نباید با کشورهای محدوده شنگن ( 28 کشور ) اشتباه نمود! کشورهای عضو اتحادیه اروپا شامل ۲۷ کشور یعنی 24 کشور از  محدوده شنگن (بجز نروژ و ایسلند) بعلاوه 3 کشور رومانی، انگلستان و ایرلند می باشند، بهمین دلیل ویزای ساکنین و اتباع این سه کشور جهت ورود به منطقه شنگن بی اعتبار است و این افراد باید هنگام ورود و خروج از کشورهای محدوده شنگن مورد کنترل مرزی قرار بگیرند.
 
جالب است بدانید که واحد پولی "یورو" در حال حاضر تنها در ۱۵ کشور اروپایی استفاده می شود که شامل بلژیک، قبرس، فنلاند، فرانسه، آلمان، هلند، مالت، لوکزامبورگ، ایتالیا، اسپانیا، اتریش، یونان، اسلوانی، ایرلند و پرتقال می شود.
کشورهای نظیر لیختن اشتاین، کرواسی، صربستان، مقدونیه، اوکراین، مولداوی و آندورا نه عضو اتحادیه اروپا هستند و نه عضو محدوده شنگن پس برای ورود به این کشورها نیاز به ویزای جداگانه دارید و ساکنین و متعاقبا اتباع این کشورها نیز برای ورود به سایر کشورهای اروپایی نیاز به ویزای شنگن دارند.