تاريخ : ۱۳٩٤/٢/۳٠ | ۸:۱۱ ‎ب.ظ | نویسنده : پساوند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلند مدت مالتی شنگن


  •   اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد(
  • کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید
  •  2 قطعه عکس پاسپورتی (  6×4زمینه روشن (
  •  کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شنگن.
  •  کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • گردش 3 ماه حساب بانکی  و مانده حساب بانکی قوی به طور مثال: 100 میلیون تومان به زبان انگلیسی
  •   کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  • فرم در خواست ویزای امضاء شده .
  •  رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.


تاريخ : ۱۳٩۳/۱٠/٧ | ۱۱:٥۱ ‎ق.ظ | نویسنده : پساوند

خدمتی جدید از موسسه 

اخذ ویزای بلند مدت اقامتی 365 روز انگلیس

 

 این ویزا که در واقع نوع خاصی از نوع اقامت میباشد به افرادی داده میشود که در ایران از تمکن مالی برخوردار باشد. در این نوع ویزا شما احتیاج به خرید مسکن یا سرمایه گذاری و یا هر نوع دیگری از خارج کردن سرمایه ندارید.

 

 



پی نوشت: اخذ ویزای بلند مدت مالتی شینگن



تاريخ : ۱۳٩٢/۱۱/٢۱ | ۱٠:۱٢ ‎ق.ظ | نویسنده : پساوند

خدمات منحصر به فردی را برای اتباع خارجی که مایل به زندگی ، کار و یا انجام تجارت در کشور های اروپایی هستند، ارائه مینماید. از سال 2004 میلادی، به صدها نفر از اقصی نقاط دنیا که قصد تاسیس شرکت،انجام تجارت،سرمایه گذاری و یا اخذ اقامت در اروپا را داشته اند کمک کرده ایم.

یونان
روش اثبات تمکن مالی شخص مستقل، زمان مورد نیاز جهت پروسه بین دوماه

مزایای دریافت اقامت از این روش.
• عدم نیاز به راه اندازی تجارت
• عدم نیاز به استخدام پرسنل
• عدم محدودیت سنی
• عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
• سرعت بالا در دریافت اقامت
• سهولت تمدید اقامت

حداقل شرایط احراز صلاحیت

• اثبات دارایی نقدی در حد شصت هزار یورو در وحله اول در ایران و در صورت نیاز حواله این مبلغ به حساب شخصی در یونان
نکته: مبلغ فوق قابل برداشت از حساب و هزینه کردن می باشد. مثلا می توان با مبلغ فوق خانه خریداری نمود.
• اثبات درآمد ماهیانه
o سرپرست خانواده حدود 2000 یورو در ماه
o اعضای خانواده حدود پانصد یورو در ماه
مدارک مورد نیاز
• گواهی بانک مبنی بر موجودی ذکر شده
• گردش مالی سه ماهه آخر
• قرارداد مربوط به درآمد ماهیانه مانند اجاره، سود سپرده، سود سهام و …
• گواهی عدم سوء پیشینه
• اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
• بیمه پزشکی
تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت یک ساله به صورت یک ساله
• خرید یا اجاره ملک محل سکونت
• انجام بیمه پزشکی
• عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی
• تمکن مالی

دریافت اقامت از طریق فعالیت اقتصادی در یونان، زمان مورد نیاز جهت پروسه بین دو تا شش ماه

مزایای دریافت اقامت از این روش
• امکان خرید ارزانتر از اروپا و جهان بدون نیاز به واسطه
• دست یافتن به بازارهای جدید و افزایش صادرات
• گشایش حساب بانکی شخصی و شرکتی
• بدست آوردن اعتبار بین المللی اخذ برند یا دریافت لیسانس
• استفاده از خدمات بانکی نظیر اعتبارات اسنادی، ضمانت نامه ها، کارت اعتباری و …
• عدم ضرورت استخدام پرسنل
• عدم محدودیت سنی
• عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
• سرعت بالا در دریافت اقامت
• سهولت تمدید اقامت

تماس از طریق ثبت در خواست در سایت ویزا یا مویابل یا وایبر

آدرس: تهران،  تجریش، میدان قدس،ابتدای خیابان دکترشریعتی ,جنب شهرداری منطقه یک، کوچه مهنا1، پلاک 3طبقه اول، واحد 4

 

021-26850553      021-26850546  

schengen.visa91@yahoo.com


www.nasrjavid.irمدارک مورد نیاز

• گواهی بانک مبنی بر موجودی شصت هزار یورویی
• گردش مالی سه ماهه آخر
• اسناد مربوط به دارایی ملکی و یا شرکتی
• بیمه پزشکی

تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت 2 ساله به صورت 2 ساله
• یک نفر سهامدار به همراه خانواده (تحت شرایط خاص دو سهامدار نیز امکان پذیر است)
• نیاز به استخدام پرسنل ندارد
• حداقل حقوق مدیر عامل هفتصد و پنجاه یورو و پرداخت بیمه و مالیات مربوطه (حدود 200 یورو)
• مدارک مرتبط با اجاره یا خرید دفتر کار
• گردش مالی مناسب شرکت (به سود شرکت زیاد توجه نمی شود.)
• انجام بیمه پزشکی
• عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی

شرکتهای ثبت شده تحت قانون 89 ، زمان مورد نیاز پروسه سه تا شش ماه
مزایای دریافت اقامت از این روش
• امکان پرداخت مالیات بسیار پایین (کمتر از 3%) برای مجموعه
• گشایش حساب بانکی شخصی و شرکتی
• بدست آوردن اعتبار بین المللی اخذ برند یا دریافت لیسانس
• استفاده از خدمات بانکی نظیر اعتبارات اسنادی، ضمانت نامه ها، کارت اعتباری و …
• عدم محدودیت سنی
• عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
• سرعت بالا در دریافت اقامت
• سهولت تمدید اقامت
شرایط
• دفتر شرکت در یونان باشد
• تهیه طرح امکان سنجی توسط حسابرس مورد تایید انجمن حسابرسان در خصوص سود ناخالص مورد انتظار (بین پنج تا نه درصد گردش مالی) از درآمدهای خارج از یونان
• تعیین حداقل یک موضوع فعالیت برای شرکت از میان موضوعات زیر:
• Marketing and Advertisement
• Central Auditing and accounting support/consultancy
• Preparation of studies business plans and contracts
• Data and information reporting
• داشتن حداقل یکصد هزار یورو هزینه در سال
• داشتن حداقل چهار پرسنل خارجی
o به چهارپرسنل خارجی به همراه خانواده ایشان اقامت دوساله داده می شود
• مالیات تعلق گرفته به اینگونه شرکتها براساس سود مورد انتظار پیش بینی شده در طرح امکان سنجی تعیین می گردد.
نکته: تمدید پروانه فعالیت شرکت بصورت سالیانه صورت میگیرد.
تمدید اقامت بعد از دریافت اقامت 2 ساله به صورت 2 ساله
• یک نفر سهامدار و پرسنل شرکت به همراه خانواده
• حداقل حقوق مدیر عامل هفتصد و پنجاه یورو و پرداخت بیمه و مالیات مربوطه (حدود 200 یورو)
• مدارک مرتبط با اجاره یا خرید دفتر کار
• تمدید پروانه شرکت
• انجام بیمه پزشکی
• عدم انجام امور غیر قانونی و جنایی

 پشتیبانی،مشاوره و مدیریت پروژه را برای کمک به شما در طول فعالیتتان در مجارستان ارائه میدهد. بعلاوه ما به صورت متناوب خدماتی در زمینه های منشی گری،اخذ مجوز،بازاریابی،جستجوی شریک تجاری،کارگزینی،شبکه ی تجاری،برنامه ریزی مالی و تسهیلات سرمایه گذاری ارائه میدهیم. ما میتوانیم به شما در فراهم سازی و راه اندازی یک دفتر کوچک و یا محیط کاری برای جلسات اداری و یا راه اندازی تسهیلات شما در صورت نیاز کمک کنیم. قبل از شروع کار یکی از مدیران فروش ما تمامی موارد مورد نیاز شما را بررسی میکند و آماده ی پاسخگویی به سوالات شماست.

 



تاريخ : ۱۳٩٢/۱/٧ | ۱۱:٤٤ ‎ب.ظ | نویسنده : پساوند

اقامت دائم کلیه کشور های اروپایی شنگناخذ اقامت بلند مدت ( ویزای شنگن ) دو ، سه و چهار ساله در کمتر از یکماه  با همکاری 11 کشور عضـو پیـمان ویـزای شـینگن

ویزای شنگن (ویزای تجـاری): عمومأ مورد استفاده تجـار, بازرگانان, صاحبان صنایع و مدیران یا نمایندگان شرکتها میباشد که ممکن است بارها به منطقه شینگن وارد و از آن خارج شوند. 

ویـزای شینگن با کد مکرر = Multiple ( ورود مکرر ) به معنی ورود و خروج نامحدود در مدت اعتبار ویـزا است.

 

ویزای شینگن
(Multiple
)

دوساله

سه ساله

چهار ساله

 

     

شزایط دریافت هزینه

%60 به عنوان ضمانت به صورت ارزی

%50 به عنوان ضمانت به صورت ارزی

%50 به عنوان ضمانت به صورت ارزی

زمان تقریبی اخذ ویزا

کمتر از یکماه تضمینی

کمتر از یکماه تضمینی

کمتر از یکماه تضمینی

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر مطالب این صفحه را تا آخر مطالعه نماییدو در صورت نیاز با کارشناس سازمان در تهران مهندس  غفاری تماس حاصل فرمایید .

تماس از طریق ثبت در خواست در سایت ویزا یا مویابل یا وایبر

 

 

 

مدارک مورد نیاز برای اقامت کوتاه مدت ،ویزای شینگن بلند مدت

  1. اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت در خواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد.)
  2. کپی از صفحه اول وصفحات ویزادار پاسپورت های جدید و قدیم.
  3. 2 قطعه عکس پاسپورتی ( زمینه روشن )
  4. کپی بیمه نامه مسافرتی 3 ماهه با پوشش 30000 یورو در محدوده شینگن.
  5. کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه ممهور وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه.
  6. شرح مختصری از زمینه ، شکل وسوابق فعالیت فرد به زبان انگلیسی
  7. روزنامه رسمی، یا جواز کسب ، یا هر نوع مدرک کاری دیگر ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه
  8. گردش 3 ماه حساب بانکی با ماندة قوی به طور مثال: 100 میلیون به زبان انگلیسی.
  9. کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه ممهور به مهر وزارت امور خارجه + مهر قوه قضاییه
  10. فرم در خواست ویزای امضاءشده .

 



تاريخ : ۱۳٩٢/۱/٧ | ۱۱:٢۸ ‎ب.ظ | نویسنده : پساوند

اخذ  اقامت کوتاه مدت ، ویزای شینگن دو ، سه و چهار ساله در کمتر از یکماه  با همکاری 11 کشور عضـو پیـمان ویـزای شـینگن

ویزای شینگن (ویزای تجـاری): عمومأ مورد استفاده تجـار, بازرگانان, صاحبان صنایع و مدیران یا نمایندگان شرکتها میباشد که ممکن است بارها به منطقه شینگن وارد و از آن خارج شوند. 

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناس سازمان مهاجرتی در تهران مهندس غفاری تماس حاصل فرمایید: